Våra Butiker

Bare Solutions

Hårborttagnings specialister i Örebro sedan 2009. Har du ett problem vill vi ge dig en lösning. Utifrån dina förutsättningar. Oavsett vem du är.

Embrace Design

Den 14 maj 2005 öppnades Embrace Design, en butik fylld med modesmycken och accessoarer. I vårt sortiment har vi smycken, klockor...

Hälsokraft Örebro

Hos oss finner du ett brett utbud av hälsokost, kosttillskott, växtbaserade läkemedel, naturlig och ekologisk...

Heaven

Butiken med känsla!
Busnel, By Malina, Moss Copenhagen, Coster, Mos Mosh, Martha de Chateau och mycket annat.

Johnells

Johnells säljer märkeskläder i butik och på nätet från varumärken som Polo Ralph Lauren, Hugo Boss, Gant, Barbour, Parajumpers och Canada Goose. Välkommen in!

Klockmaster

Hos oss på Klockmaster i Örebro hittar du både prisvärda klockor och smycken från kända tillverkare. Klockorna nedan finns i butiken för omgående leverans.

korthuset

 Butiken med allt onödigt kul! Korthuset har hela tiden strävat efter att ha ett sortiment som tilltalar stor grupp människor och ligga bra till i pris. Vi följer alla säsonger och har det lilla extra! 

Lindgrens & Blu di blu

Hos oss hittar du tuffa kläder för både henne och honom från märken som Vila – Sisters Point – Cream – Mos Mosh – Hollies – Rockandblue – Freequent – Jofama – Mozzaar – Sugar Babe...

löp1

Butiken Löp1 är din lokala specialistbutik när det gäller utrustning för allt från löpning och längdskidåkning till rullskridskor. Rätt utrustning är ett måste för all träning och här finns allt du behöver för att med glädje ta dig an löpslingan – oavsett om du är nybörjare eller elitidrottare.

MR WILLOW

Mr Willow ligger i centrala Örebro i ett gammalt härligt stenhus. Huset är uppfyllt med möbler och inredning som vi handplockat just för dig, samt en flowershop.

Saga Melina

Alla våra smycken är handgjorda i Sverige. Det är något vi är väldigt transparenta om eftersom vi anser att det är viktigt för människor att veta var deras smycken kommer ifrån.

VÅRA SMÅ

Vi är en barnbutik i centrala Örebro som nu även har en webbshop. Vi älskar produkter som inspirerar till lek, kläder och fin inredning. Hoppas ni hittar något som tilltalar er.

Yankee Home

Vi på Yankee Home erbjuder ett noga utvalt sortiment av inredning från flertal kända varumärken. Här erbjuds presenter för alla olika tillfällen både till dig själv eller någon du tycker om. Ge ditt hem det lilla extra…

Zodiak

På Zodiak Hair & Shop arbetar kreativa och lyhörda frisörer. Vi arbetar för att kunden ska få en så bra upplevelse som möjligt.

Zälls Blommor

I vår stora blomsterkyl hittar du ett spännande och stort utbud av snittblommor. Här finns året runt blommor, exotiska och säsongsblommor i en härlig blandning. 

Vår Mat & Delikatess

Fisk i hallen

Fiskhandel med delikaraktär i saluhall. Erbjuder det lilla extra när gäller kvalitet på råvara, kompetens, engagemang...

Fresh Food

Fresh Food är ett hälsomedvetet och energigivande koncept. En salladsbar med ett brett utbud av fräscha och nyttiga...

Holy Greens

Holy Greens föddes ur en önskan om att erbjuda god och nyttig mat som tar lika stor hänsyn till våra kroppar som till...

OLIV & TE

Hos oss hittar du spännande smaker från små gårdar som producerar med kärlek och omsorg

Smörgåsbutiken

Smörgåsbutiken var en av de allra första i Sverige som specialiserade sig på smörgåstårtor.

Örebro Kaffe & Pralin

Hos oss på Örebro Kaffe & Pralin finner ni underbara, goda och lyxiga Praliner med säsongens smaksättning. 

Örebro Ost

Vi är en välsorterad ostbutik och en ostälskares dröm vars historia går nära 15
år tillbaka.